Общи условия за ползване на сайта-каталог:

Информация
Сайтът ни има функцията на електронен каталог за заявки.
Моля имайте предвид, че дори и да сте изпратили/завършили заявката си в нашия електронен каталог, ние ще ви позвъним във връзка с коментар за наличности и подробности. 

Част от продуктите в сайта се доставят при запитване.

Възможно е определени продукти да не са налични към момента, да са в групата на изчерпаните количества, да не могат да бъдат доставени или да са в очаквана доставка.

С цел да изберете точно това, което ви трябва, ние ви каним да заповядате в нашия магазин в София на ул. Искър 55.

Вижте повече в Контакти.

Заявка
Заявка = заявка за интерес към определен продукт
Заявка за пазаруване може да се направи по телефона, чрез имейл или чрез сайта.
С факта на направена заявка, ние НЕ гарантираме, че ще ви изпратим дадения продукт.
При направена заявка за покупка ние се свързваме с вас предварително по телефона.
Уточняваме още веднъж продукт, адрес за доставка или други подробности.
Заявката сама по себе си НЕ представлява покупка.
Не се извърщват плащания през електронната ни платформа.

Връщане на стока
Потребителите могат да се откажат от сделката в срок от 14 дни, само ако са я сключили от разстояние съгласно Закона за защита на потребителите.
Стоката не може да бъде с нарушен търговски вид, видимо използвана, изпочупена, с дефекти, липсваща опаковка, разкъсана опаковка,наручена опаковка или продукт, надрана, липсващи документи като упътвания, каталози, схеми и т.н. или липсваща окомплектова, аксесоари.
При връщане на стока (не рекламация, не гаранционна ) съгласно 14 дневния срок, купувачът сам организира транспорт до продавача и за своя сметка изпраща продукта към магазина. Купувача може и лично да предаде продукта в магазина.
Разходите по възстановяване на сумата са за сметка на купувача.
След преглед на стоката от страна на продавача, се установява нейната цялост и търговски вид и сумата се възстановява до 30 дни от датата на получаване и само в случай на перфектно търговско състояние на продукта.

В случай, че стоката е унищожена, повредена или е в невъзстановим търговски вид, продавача има право да откаже възстановяване на сумата или да възстанови сумата само в частичен размер.

Купувачът носи отговорност за намалената стойност на стоките и може да се счита за уведомен за правото му на отказ по чл. 47, ал. 1, т. 8. съгласно ЗЗП (Закона за защита на потребителите )
Вижте закона на http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678

Връщането на стока става:  чрез имейл, по телефона или в магазина на място. За целта се изисква да бъде посочен точния вид на стоката и съпътстващите я документи.
Изпращане на стоки на обратно към нас без предварителна дискусия или необходими документи няма да бъдат приемани.