PAP 20 A1 батерия 2000 mAh – серия X20 – 2A

60.00 лв.

Изпратете запитване

Описание на продукта:

PAP20A1 батерия – подходяща за няколко вида уреда Parkside

 

PSBSA 20 LI A1
PHKSA 20LI A1
PSTDA 20 LI A1
PWSA 20 LI A1
PSSA 20 LI A1
PDSSA 20 LI A1
PABH 20 LI B2
PABS 20 LI C3
PAMFW 20 LI A1

 

Акумулаторна батерия за винтоверт Parkside PAP 20 A1, A2

Гаранцията за акумулаторната батерия / акумулаторен пакет е 30 дни от датата на закупуване.
Акумулаторната батерия е консуматив.
Продавачът / Производителят не е способен да има контрол за начина, по който се използва акумулаторната батерия от потребителят.
Всяка една батерия може да бъде унищожена от потребителя ако не е зареждана правилно, ако е оставена да бъде разредена докрай, ако не се съхранява заредена или при други обстоятелства извън контрола на продавача/ производителя.

1. В случай на НЕпредявени претенции до ТРИДЕСЕТИЯ ден се счита, че акумулаторната батерия е изправна.

2. В случай, че купувача / потребителя има претенции към качеството на батерията до 30ия ден и изпрати батерията за проверка, той има две възможности:

  • Батерията се оказва дефектна или е с влошени параметри – в този случай батерията може да бъде заменена или сумата за нея да бъде възстановена на 100%.
    Всички транспортни разходи са за сметка на продавача. Това не важи в случаите, когато Литиево-йонната батерия е разредена под 2,9 Волта на клетка/елемент ( поради неправилно използване ) съгласно техническите изисквания за тези батерии.
  • Батерията НЕ е дефектна, но е с влошени параметри или Литиево-йонната батерия е разредена под 2,9 Волта на клетка.Всички транспортни разходи са за сметка на купувача ( и в двете посоки ) в случай, че има транспортен разход свързан с продукта.Възбуждането / възстановяването, зареждането на клетката/те на Литиево-йонната батерия над 2,9 Волта на клетка/елемент е БЕЗПЛАТНО и е за сметка на продавача, ако това е възможно, но транспортните разходи, ако има такива са за сметка на купувача. Възможно е да не може да бъде възстановен даден елемент и тогава акумулаторната батерия/ пакет е неупотребяем.

Диагностиката на акумулаторните пакети е БЕЗПЛАТНА. В случай, че акумулаторната батерия /акумулаторен пакет е с коректни параметри, без значение колко време е минало от датата на закупуване, продукта се връща на клиента, но транспортните разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача. Това е валидно и в случаите на чл. 50 от ЗЗП (Закона за защита на потребителите)

Купувачът /потребителят не може да се позове на на чл. 50 от ЗЗП (Закона за защита на потребителите) в случай, че е използвал батерията, батерията има следи от употреба и не търговски вид.

В случай на ситуация съгласно чл. 50 от ЗЗП ( Закона за защита на потребителите), всички транспортни разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача, както и евентуални банкови и други такси.

* Моля, имайте предвид, че всяка една батерия се тества по отделно преди да бъде изпратена.

* При връщане на акумулатор по реда на чл.50 от ЗЗП, моля да се свържете с нас предварително на указаните телефони в работно време.
След като получим акумулатора, ще се свържем с Вас до 3 работни дни за да ви съобщим сумата, както и необходима допълнителна информация или разяснения.
След като приемем акумулатора, ще преведем сумата за възстановяване по посочената от Вас банкова сметка не по-късно от 30 дни.
Всички транспортни разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача, както и евентуални банкови и други такси.

Заявки
Моля да имате предвид, че заявки могат да се правят по телефона, чрез имейл или чрез сайта.
С факта на направена заявка, ние НЕ гарантираме, че тя ще бъде  изпълнена. Вие ще направите заявка за наличност.
При направена заявка, ние се свързваме с вас предварително и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по телефона за потвърждаване на наличност на продукт.

Телефони за контакт в работно време:
02/983 63 13;     02/983 16 01;   0896 66 5683.

 

 

http://www.bushona.com/lp/remont-na-parkside-silver-crest/

//-->