Общи условия

апр 30, 2016 | Posted by в Статии | Коментарите са изключени за Общи условия

Общи условия за ползване на сайта:

Информация
Сайтът ни има функцията на електронен каталог за поръчки.
Молим всички клиенти да направят запитвания за наличности, преди да направят своите поръчки. Моля имайте предвид, че дори и да сте изпратили/завършили поръчката си в нашия магазин, ние ще ви позвъним за потвърждение по телефона.  Не се продават продукти на малолетни. Плащания могат да бъдат извършвани, само след потвърждение по телефона на посочените методи за плащане.

Голяма част от продуктите са налични в магазина ни в София, ул. Искър 55.
Част от продуктите в сайта се доставят при запитване.

Възможно е определени продукти да не са налични към момента, да са в групата на изчерпаните количества, да не могат да бъдат доставени или да са в очаквана доставка.

С цел да изберете точно това, което ви трябва, ние ви каним да заповядате в нашия магазин в София на ул. Искър 55.

Вижте повече в Контакти.

Поръчки
Поръчка = заявка за пазаруване
Поръчки или заявка за пазаруване могат да се правят по телефона, чрез имейл или чрез сайта.
С факта на направена поръчка, ние НЕ гарантираме, че ще ви продадем дадения продукт.
При направена заявка за покупка ние се свързваме с вас предварително по телефона.
Уточняваме още веднъж продукт, адрес за доставка или други подробности.
Поръчката сама по себе си НЕ представлява покупка.
Плащанията се извършват  в брой, с наложен платеж или по банков път.

Връщане на стока
Без проява на несъответствие потребителите могат да се откажат от сделката в срок от 14 дни, само ако са я сключили от разстояние съгласно Закона за защита на потребителите.
Стоката обаче не може да бъде с нарушен търговски вид, видимо използвана, изпочупена, с дефекти, липсваща опаковка, разкъсана опаковка,наручена опаковка или продукт, надрана, липсващи документи като упътвания, каталози, схеми и т.н. или липсваща окомплектова, аксесоари.
При връщане на стока (не рекламация, не гаранционна ) съгласно 14 дневният срок, купувача сам организира транспорт до продавача и за своя сметка изпраща продукта към магазина. Купувача може и лично да предаде продукта в магазина.
Разходите по възстановяване на сумата са за сметка на купувача.
След преглед на стоката от страна на продавача, се установява нейната цялост и търговски вид и сумата се възстановява до 30 дни от датата на получаване и само в случай на перфектно търговско състояние на продукта.

В случай, че стоката е унищожена, повредена или е в невъзстановим търговски вид, продавача има право да откаже възстановяване на сумата или да възстанови сумата само в частичен размер.

Купувачът носи отговорност за намалената стойност на стоките и може да се счита за уведомен за правото му на отказ по чл. 47, ал. 1, т. 8. съгласно ЗЗП (Закона за защита на потребителите )
Вижте закона на http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678

Връщането на стока става:  чрез заявка, чрез имейл, по телефона или в магазина на място. За целта се изисква да бъде посочен точния вид на стоката, кога е закупена , име и телефон за връзка.
Изпращане на стоки на обратно към нас без предварителна дискусия или необходими документи няма да бъдат приемани.