Общи условия

апр 30, 2016 | Posted by в Статии | Коментарите са изключени за Общи условия

Общи условия за ползване на сайта-каталог:

Информация
Сайтът ни има функцията на електронен каталог за заявки.
Моля имайте предвид, че дори и да сте изпратили/завършили заявката си в нашия електронен каталог, ние ще ви позвъним във връзка с коментар за наличности и подробности. 

Част от продуктите в сайта се доставят при запитване.

Възможно е определени продукти да не са налични към момента, да са в групата на изчерпаните количества, да не могат да бъдат доставени или да са в очаквана доставка.

С цел да изберете точно това, което ви трябва, ние ви каним да заповядате в нашия магазин в София на ул. Искър 55.

Вижте повече в Контакти.

Заявка
Заявка = заявка за интерес към определен продукт
Заявка за пазаруване може да се направи по телефона, чрез имейл или чрез сайта.
С факта на направена заявка, ние НЕ гарантираме, че ще ви изпратим дадения продукт.
При направена заявка за покупка ние се свързваме с вас предварително по телефона.
Уточняваме още веднъж продукт, адрес за доставка или други подробности.
Заявката сама по себе си НЕ представлява покупка.
Плащанията се извършват  в брой, с наложен платеж или по банков път след разговори с клиент. Не се извърщват плащания през електронната ни платформа.

Връщане на стока
Потребителите могат да се откажат от сделката в срок от 14 дни, само ако са я сключили от разстояние съгласно Закона за защита на потребителите.
Стоката не може да бъде с нарушен търговски вид, видимо използвана, изпочупена, с дефекти, липсваща опаковка, разкъсана опаковка,наручена опаковка или продукт, надрана, липсващи документи като упътвания, каталози, схеми и т.н. или липсваща окомплектова, аксесоари.
При връщане на стока (не рекламация, не гаранционна ) съгласно 14 дневния срок, купувачът сам организира транспорт до продавача и за своя сметка изпраща продукта към магазина. Купувача може и лично да предаде продукта в магазина.
Разходите по възстановяване на сумата са за сметка на купувача.
След преглед на стоката от страна на продавача, се установява нейната цялост и търговски вид и сумата се възстановява до 30 дни от датата на получаване и само в случай на перфектно търговско състояние на продукта.

В случай, че стоката е унищожена, повредена или е в невъзстановим търговски вид, продавача има право да откаже възстановяване на сумата или да възстанови сумата само в частичен размер.

Купувачът носи отговорност за намалената стойност на стоките и може да се счита за уведомен за правото му на отказ по чл. 47, ал. 1, т. 8. съгласно ЗЗП (Закона за защита на потребителите )
Вижте закона на http://lex.bg/laws/ldoc/2135513678

Връщането на стока става:  чрез имейл, по телефона или в магазина на място. За целта се изисква да бъде посочен точния вид на стоката и съпътстващите я документи.
Изпращане на стоки на обратно към нас без предварителна дискусия или необходими документи няма да бъдат приемани.