PAP 12 A3 акумулаторна батерия Parkside PBSA 12 C2

40.00 лв.

Изпратете запитване

Описание на продукта:

Акумулаторна батерия за Parkside PAP12A3 подходяща за уред PBSA 12 C2

Съвместима е с батерия PBSA12C2

Гаранцията за акумулаторната батерия / акумулаторен пакет е 30 дни от датата на закупуване.
Акумулаторната батерия е консуматив.
Продавачът / Производителят не е способен да има контрол за начина, по който се използва акумулаторната батерия от потребителят.
Всяка една батерия може да бъде унищожена от потребителя ако не е зареждана правилно, ако е оставена да бъде разредена докрай, ако не се съхранява заредена или при други обстоятелства извън контрола на продавача/ производителя.

1. В случай на НЕпредявени претенции до ТРИДЕСЕТИЯ ден се счита, че акумулаторната батерия е изправна.

2. В случай, че купувача / потребителя има претенции към качеството на батерията до 30ия ден и изпрати батерията за проверка, той има две възможности:

  • Батерията се оказва дефектна или е с влошени параметри – в този случай батерията може да бъде заменена или сумата за нея да бъде възстановена на 100%.
    Всички транспортни разходи са за сметка на продавача. Това не важи в случаите, когато Литиево-йонната батерия е разредена под 2,9 Волта на клетка/елемент ( поради неправилно използване ) съгласно техническите изисквания за тези батерии.
  • Батерията НЕ е дефектна, но е с влошени параметри или Литиево-йонната батерия е разредена под 2,9 Волта на клетка.Всички транспортни разходи са за сметка на купувача ( и в двете посоки ) в случай, че има транспортен разход свързан с продукта.Възбуждането / възстановяването, зареждането на клетката/те на Литиево-йонната батерия над 2,9 Волта на клетка/елемент е БЕЗПЛАТНО и е за сметка на продавача, ако това е възможно, но транспортните разходи, ако има такива са за сметка на купувача. Възможно е да не може да бъде възстановен даден елемент и тогава акумулаторната батерия/ пакет е неупотребяем.

Диагностиката на акумулаторните пакети е БЕЗПЛАТНА. В случай, че акумулаторната батерия /акумулаторен пакет е с коректни параметри, без значение колко време е минало от датата на закупуване, продукта се връща на клиента, но транспортните разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача. Това е валидно и в случаите на чл. 50 от ЗЗП (Закона за защита на потребителите)

Купувачът /потребителят не може да се позове на на чл. 50 от ЗЗП (Закона за защита на потребителите) в случай, че е използвал батерията, батерията има следи от употреба и не търговски вид.

В случай на ситуация съгласно чл. 50 от ЗЗП ( Закона за защита на потребителите), всички транспортни разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача, както и евентуални банкови и други такси.

* Моля, имайте предвид, че всяка една батерия се тества по отделно преди да бъде изпратена.

* При връщане на акумулатор по реда на чл.50 от ЗЗП, моля да се свържете с нас предварително на указаните телефони в работно време.
След като получим акумулатора, ще се свържем с Вас до 3 работни дни за да ви съобщим сумата, както и необходима допълнителна информация или разяснения.
След като приемем акумулатора, ще преведем сумата за възстановяване по посочената от Вас банкова сметка не по-късно от 30 дни.
Всички транспортни разходи ( ако има такива ) са за сметка на купувача, както и евентуални банкови и други такси.

Заявки
Моля да имате предвид, че заявки могат да се правят по телефона, чрез имейл или чрез сайта.
С факта на направена заявка, ние НЕ гарантираме, че тя ще бъде  изпълнена. Вие ще направите заявка за наличност.
При направена заявка, ние се свързваме с вас предварително и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО по телефона, потвърждаваме наличност, продукт, адрес за доставка или други подробности.
Плащанията се извършват  в брой или с наложен платеж.

.
Телефони за контакт в работно време:
02/983 63 13;     02/983 16 01;   0896 66 5683.

info@zigifly.com

 

//-->